316. ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Στην ιστοσελίδα astrikiprovoli.com διαβάσαμε ένα άρθρο για τη "Γείωση-Επαφή με τη γη" όπου συνδέεται η επαφή του ανθρώπου με ξυπόλητα πόδια (για κάποιες ώρες της ημέρας) με το ενεργειακό πεδίο της γης, με τη σωματική και ψυχική του υγεία. Πιο συγκεκριμένα αναγράφονται τα εξής: Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά θα νιώσετε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γη στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η απάντηση σε πολλούς από τους χρόνιους πόνους της σημερινής εποχής, είναι το ξυπόλητο περπάτημα και η επαφή με τη γη. Η γείωση-earthing είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη που αναδεικνύει την ανάγκη της επαφής με τη γη για εξασφάλιση καλής υγείας. Η ξυπόλητη επαφή με τη γη μας φέρνει σε επαφή με μια απεριόριστη πηγή ηλεκτρονίων.   Αυτά τα ηλεκτρόνια δρουν ως αντιοξειδωτικά, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, που είναι η αιτία του πόνου και της χρόνιας φλεγμονής. Η γη παρέχει ζωτικής σημασίας προστασία από χρόνιο πόνο και τη φλεγμονή. Η ξυπόλητη επαφή με τη γη συνδέει το σώμα με τους ρυθμικούς κύκλους του ενεργειακού πεδίου της γης. Οι κύκλοι αυτοί έχουν τεράστια σημασία, στη ρύθμιση των βιολογικών μας ρολογιών, των ορμονικών κύκλων και των φυσιολογικών ρυθμών. Η γείωση μας βοηθάει να διατηρούμε ψυχολογική και φυσιολογική ισορροπία.
Σχόλιο συντάκτη: Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα αφορά περισσότερο τη ρεφλεξολογία παρά τους ηλεκτρολόγους και δίκαια θα αναρωτιέστε γιατί βάλαμε αυτό το άρθρο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την   τεχνολογία NFC RedTacton που είναι γνωστή ήδη από το 2010 και χρησιμοποιεί τη ΓΗ αλλά και το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ως ιδανικούς αγωγούς για τη μεταφορά δεδομένων  :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου