ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΟΥ Γ. ΣΑΡΡΗ

Αποτελεί (και σωστά κατά τη γνώμη μας) την πιο δημοφιλή ηλεκτρολογική πηγή ενημέρωσης σχετικά με τις Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στη χώρα μας . Εμπνευστής της ο κ. Σαρρής και η ομάδα των συνεργατών του.
Στις προθέσεις μας δεν είναι να «λιβανίσουμε» τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά σαφώς επικροτούμε την πραγματικά πολύπλευρη ενημέρωση που παρέχει τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον του σημερινού ηλεκτρολόγου.
Εξάλλου όλες οι προσπάθειες από το διαδίκτυο έρχονται να συμβάλλουν με τη σειρά τους στην πληρέστερη ενημέρωση των ηλεκτρολόγων ως προς τα νέα έντυπα της Υ.Δ.Ε . Ομολογουμένως μέρα με τη μέρα αποκτούμε όλο και περισσότερη εμπειρία και γνώση πάνω στα νέα δεδομένα. Ήδη έχουν αρχίσει να κατατίθενται οι πρώτες νέες Υ.Δ.Ε στους κατά τόπους συνδέσμους και αυτό είναι σημαντικό παρά τα όποια λάθη τις συνοδεύουν.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα βρίσκεται εδώ.

Σχόλιο συντάκτη : Αφορμή για το άρθρο αυτό, στάθηκε ένα μήνυμά σας από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο οποίο σχολιάσατε ότι δεν έχουμε κάνει κάποια αναφορά για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου